A2Topografia és un equip format per dos professionals de la topografia, amb més de 18 anys d’experiència en aquest àmbit i en col·laboració permanent amb els principals agents del sector.

El nostre compromís és resoldre les necessitats dels nostres clients d’una forma eficient, aplicant les eines i la tecnologia d’última generació. Oferim resultats finals de gran qualitat i precisió.

Especialitzats en tot tipus de treballs topogràfics, des de descripció gràfica georreferenciada de finques registrals, mesuraments de finques per a particulars, així com grans projectes y seguiments d’obra per a constructores i enginyeries.
Topografia - Aeropuerto

Realitzem plànols topogràfics en 2D i 3D de gran detall i precisió, e incorporem tots els elements necessaris per tal de que el seu projecte d’enginyeria, arquitectura o parcelari disposi d’una base sòlida.

L’ajudem a realitzar la seva obra, des de l’aixecament incial fins l'”Ast Built” final, incorporant tots els processos necessaris.

A més, disposem d’una xarxa de col·laboradors especialitzats que ens permeten resoldre qualsevol repte professional i proporcionar una resposta als respectius projectes.